1 van 3

Sumo play

SUMO PLAY

PLAY

De Sumo Play is misschien wel de meest bekende Sumo variant. Door de aparte vorm stuitert de Sumo Play allerlei onverwachte kanten op. Dat zorgt voor een verrassingseffect waar de hond geen genoeg van kan krijgen. Ideaal om de hond beweging te geven en mentaal te stimuleren.

PLAY DENTAL

De Sumo Play Dental verschilt niet veel van de populaire Beeztees Sumo Play. Een bijkomend voordeel is dat de Sumo Dental het tandvlees van de hond masseert en helpt tandsteen en -plak te voorkomen.

ANDERE PLAY VARIANTEN

Als laatste hebben we ook nog de Sumo Play, met een uiterlijk dat je waarschijnlijk wel bekend voorkomt uit de sportschool. De Sumo Haltrino en Kettlebell zijn speciaal ontworpen dat jouw hond ze gemakkelijk beet kan nemen en overal mee naartoe kan nemen. De Sumo Weight en Diabolo, hebben speciale ribbels die het tandvlees masseren en helpen bij bij voorkomen van tandsteen en -plak.

Het leuke van alle sterke hondenspeeltjes Sumo play is dat, in alle speeltjes iets lekkers verstopt kan worden. Hierdoor beleeft jouw hond uren speelplezier met de Sumo’s.

Let op: Laat je hond altijd onder supervisie van een volwassene spelen, Sumo hondenspeelgoed is heel sterk, maar niet onverwoestbaar.

WELKE SUMO PLAY IS GESCHIKT VOOR JOUW HOND?

HEERLIJKE RECEPTEN OM JE SUMO PLAY MEE TE VULLEN!

Hieronder vind je enkele voorbeelden van heerlijke recepten om je Sumo Play, Mini Play of Dental mee te vullen waardoor je hond nog meer plezier beleeft aan dit speelgoed.

Stem de vulling altijd af op je hond en gebruik geen producten waar je hond allergisch voor is of kan zijn.