M.b.t. coronacrisis: Onze winkel is gewoon open - Er is voldoende voorraad - Doe je aankopen het liefst alleen, NIET met heel het gezin! - Houd 1.5 meter afstand tussen andere klanten en ons. - Bent u verkouden of andere symptomen? Gelieve de winkel niet te betreden, wij kunnen u aan de deur verder helpen, of bestel via de webshop! Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten!

Bezorgen & afhalen

Bezorgkosten

Nederland:

Tot 49.99 euro betaald u bij ons slechts 6,95 verzendkosten. Vanaf 50 euro verzenden wij uw bestelling gratis naar Nederland en voor België betaald u slechts 6,95 verzendkosten. 

Bezorging via Post NL

Na het plaatsen en betalen van uw order ontvangt u een bevestiging van ons. Nadat uw pakketten zijn verzonden ontvangt u van ons een track en trace link om uw pakketten te kunnen volgen.

Bezorgen eigen vervoer

Mocht uw afleveradres in onze regio liggen dan kan het zijn dat wij besluiten om uw bestelling met onze eigen bezorgservice te bezorgen. Indien dit het geval is dan nemen wij contact met u op over het bezorgmoment.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Indien dit uw wens is kunt u dit aangeven bij "opmerkingen". U krijgt een bericht wanneer uw bestelling voor u klaar staat.