1 van 3

Dogwash Iclean hondenwasstraat

Heeft je hond weer eens liggen rollen in vieze dingen? Ruikt je hond écht naar hond? Heeft je hond een lastige vacht en/of huid? Of wil je gewoon een keer lekker de vacht verfrissen? Wij hebben de uitkomst in onze Dogwash wasstraat voor honden! 

Dit is hoe het werkt:

- Het is self-service , dus doe het lekker op je eigen manier!

- Geen afspraak nodig, de Dogwash is open van 09.00 - 21.00 , elke dag, dus ook op zondag!

- Iedere euro die je erin gooit geeft 1.5 minuut was/droogtijd. Je kunt beginnen vanaf 2 euro inworp wat dus 3 minuten tijd geeft. In die tijd kun je doen wat je wilt. Wassen zonder shampoo, met shampoo, met conditioner, en drogen. Het apparaat accepteert 10 cent, 20 cent, 50 cent,1, 2 , 5 en 10 euro. U kunt ook contactloos bij het apparaat met een pinpas, telefoon of smartdevice.

- Als de tijd opraakt gaat de automaat in de laatste minuut piepen en kun je er desgewenst nog geld bijwerpen of extra pinnen voor meer was- of droogtijd

- Als het piepen stopt kunt u de bodem reinigen voor de volgende klant, zorgt u ervoor dat de rest ook een beetje netjes achtergelaten word? U kunt zelf namelijk ook de volgende klant zijn!

- De Dogwash ruimte is apart van onze winkel en voelt aan als een echte betegelde badkamer, maar je staat lekker op hoogte en op je gemak. Je hond voelt dit ook aan en daardoor is wassen geen last meer maar een lust! 

Openingstijden Dogwash wasstraat:

Elke dag van 09.00 - 21.00 uur , ook op zon - en feestdagen!

 

 

Is dat nieuw? Neehoor! Onze eerste Dogwash hadden we al sinds 2010, als eerste dierenspeciaalzaak van Nederland!


Onze eerste dogwash sinds 2010