Over ons

DIERENSPECIAALZAAK VOESENEK 
De grootste en compleetste dierenspeciaalzaak van de regio Breda, in Prinsenbeek!

Waar opa Frans Voesenek in 1957 begon met het verkopen en bezorgen van meel en varkensvoer zit nu een grote moderne dierenspeciaalzaak. Inmiddels heeft de 3e generatie Stefan Voesenek het bedrijf overgenomen van zijn vader Joost Voesenek. Maar in de filosofie van het bedrijf is al die jaren niets veranderd: De klant staat voorop! 

"De klant" heeft hedendaags wel een andere betekenis gekregen, want bij dierenspeciaalzaak Voesenek is de klant niet persé het baasje, maar steeds meer het huisdier zelf. Dierenspeciaalzaak Voesenek hecht in de eerste plaats waarde aan het dier en kijkt naar de behoeftes die het dier heeft, hierna volgen de behoeftes en trends van het baasje. Uiteraard is de winkel tegenwoordig gevuld met moderne producten en merken waar uit gekozen kan worden. Precies afgestemd op de grootte, leeftijd, levensstijl, smaak en specifieke gevoeligheden van jouw huisdier. Of het nu gaat om voeding, speeltjes, manden of supplementen, dierenspeciaalzaak Voesenek heeft het allemaal! 

 • INNOVATIEF

  Dagelijks zijn we bezig met nieuwe producten te zoeken en in te kopen, om ons assortiment te verbeteren én zodat we u altijd kunnen blijven verrassen!

 • EIGENWIJS

  We doen de dingen op onze eigen wijze en geheel anders dan bij een gemiddelde dierenspeciaalzaak. Zo passen we perfect bij de eigenwijze en moderne behoeftes van u en uw huisdier! 

 • ACTIEF

  Wij zijn een actieve dierenspeciaalzaak en leunen zeker niet achterover, we zijn daarom onder andere goed vertegenwoordigd op social media! Volgt u ons al?

 • FUN

  Een dag niet gelachen.. is een dag niet geleefd zei Frans Voesenek vroeger. Plezier maken is toch het leukste wat er is! Wij werken elke dag met veel plezier in onze winkel. Wij hebben van onze hobby niet ons beroep gemaakt maar van ons beroep een grote hobby! 

  Eigenaar Stefan Voesenek

  De winkel anno nu

  Stefan, Joost en Frans Voesenek in BN de Stem in 2007