1 van 3

Algemene voorwaarden

Annuleren

1. Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. 

2. Annuleren kan ook nadat er een levertijd bekend wordt gemaakt van de leverancier. Dit zal altijd worden gecommuniceerd met de klant.

Ruilen en Retourneren

1. In het kader van de Wet 'Kopen op Afstand' heeft u na het doen van aankopen bij ons het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product terug worden gestuurd zonder opgaaf van reden, mits het product in 100% dezelfde staat is als bij aflevering.

2. Voor het retourneren kan contact op worden genomen met info@joostvoesenek.nl 

3. De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

4. Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.

Klachten

1. Ondanks grote zorg voor uw pakket(ten) kan het voorkomen dat (een deel van) uw bestelling gedurende het bezorgproces beschadigt. Indien dit het geval is dient u direct contact op te nemen met ons. Wij zoeken dan naar een oplossing die voordelig is voor beide partijen. U kunt contact met ons opnemen per email op info@joostvoesenek.nl. Uw mail wordt dan spoedig behandeld.

2. Ook voor overige klachten ten aanzien van het product kunt u contact met ons opnemen, telefonisch (+31 (0)76 5415085) of per e-mail (info@joostvoesenek.nl)

Voorraad

1. Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is bij de leverancier. U wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. In dit geval heeft de klant het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Dierenspeciaalzaak - Dogwash Joost Voesenek zorgt in dit geval voor een zo snel mogelijk terugbetaling van het bedrag of (in overleg) zal een vervangend product geleverd worden.

Garantie en Aansprakelijkheid

1. Dierenspeciaalzaak - Dogwash Joost Voesenek garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.

2. Als bewijs met betrekking tot de garantie ontvangt u van Dierenspeciaalzaak - Dogwash Joost Voesenek een aankoopbewijs.

3. Bij een garantie of defect kunt u het product kosteloos retourneren. Verpakt u uw bestelling zeer goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen. De retourprocedure krijgt u, afgestemd op uw wensen en situatie, na uw aanvraag per email toegestuurd.