Meteen naar de content
1 van 3

Sumo mini

SUMO MINI

SUMO MINI PLAY

De Sumo Mini Play is een uitdagend speeltje voor jouw pup! Je kunt de Sumo Mini Play vullen met iets lekkers, zodat jouw pup kan proberen het eruit te krijgen. Hierdoor stimuleer je je puppy mentaal en hij is een tijdje lekker bezig. Tijd voor een actiever spelletje? Door de unieke vorm, springt de Sumo Mini Play alle kant op, wanneer je hem op de grond gooit.

SUMO MINI FIT

Door het stevige rubber is een flostouw gehaald, wat zorgt voor een fijne grip, wat het apporteren gemakkelijker maakt. Met deze Sumo Mini Fit Bone kun je jouw puppy leren te apporteren. Door te apporteren ben je interactief bezig met jouw pup, wat zorgt voor wederzijds respect en vertrouwen en bovendien stimuleert het de samenwerking. En wist je dat flostouw ook een gebitsreinigende functie heeft?

 

SUMO MINI TEAM

Samen spelen met jouw super schattige puppy is natuurlijk het allerleukste wat er is! De speeltjes van Sumo Mini Team zijn speciaal ontwikkeld om samen te spelen. De Sumo Mini Team Pully heeft bijvoorbeeld twee ringen, waardoor jij het hondenspeeltje aan de ene kant makkelijk kunt vasthouden en jouw pup hem aan de andere kant in de bek kan nemen.

Let op: Laat je pup altijd onder supervisie van een volwassene spelen, Sumo puppy speelgoed is heel sterk, maar niet onverwoestbaar.

WELKE SUMO MINI IS GESCHIKT VOOR JOUW PUP?