Meteen naar de content

Puppy producten

Puppy producten

Jaa! Een nieuwe pup in huis. De aanwezigheid van jouw nieuwe puppy zal de dagelijkse momenten in jouw leven nóg leuker maken. Samen zullen jullie op een ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven op weg naar volwassenheid. Maar gelukkig duurt dat nog wel even en kun je eerst volop genieten van je nieuwe kleine vriend.

Speciaal voor alle lieve, kleine, eigenwijze puppy’s en kleine hondjes ontwikkelden wij een compleet nieuw assortiment.

Spelen met je maatje!

Puppy’s zitten boordevol energie, maar mogen nog geen lange wandelingen maken. Zorg daarom voor voldoende speelgoed. Naast dat jouw puppy door te spelen zijn energie kwijt kan, zullen jullie ook werken aan een ijzersterke band. Van al die energie kun je heel goed profiteren, door te beginnen met het aanleren van simpele commando’s en vaardigheden.

De eerste weken bij jou thuis zijn ontzettend spannend. Niet alleen voor jou, maar vooral voor jouw pup. Vaak mag je van de fokker vooraf een lapje in het nest leggen. De geur van het nest trekt dan in het lapje. Wanneer je pup mee naar huis gaat, zal het geurlapje een herkenbaar en geruststellend gevoel bieden aan jouw pup. Om te voorkomen dat je pup het lapje onderplast, hebben we de Beeztees Odoro speelbal ontwikkeld, waar je het lapje in kan doen.

Puppy’s hebben hele scherpe tandjes en ontdekken de wereld met hun neus en tanden. Daarnaast kunnen de groeiende tandjes nogal wat last veroorzaken en een pup verzacht dat door te kauwen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw pup zijn tanden zet in je meubels. Om te voorzien in de kauwbehoefte van je pup kies je voor rubberen speeltjes of bijvoorbeeld een Dental ring of bot, de tanden worden dan direct verzorgt.

Je pup kan af en toe best baldadig en brutaal zijn. Laat hem echter wel weten wie de baas is en dat jouw hand geen bijtspeeltje is. Wil jij of wil je jouw kinderen veilig laten spelen met de pup, dan is de Beeztees Puppy Pullina touwtrekker de beste oplossing!

Een kant van dit flostouw bevat namelijk een beschermkap. Je kunt het flostouw vastpakken en jouw hand achter de beschermkap plaatsen. Zodra je begint aan het trekspelletje is jouw hand beschermd en kan jouw pup lekker spelen zonder dat hij of zij per ongeluk in je hand bijt. Deze beschermkap is flexibel en geschikt voor iedere handgrootte. Ook zeer geschikt voor als jouw kind met de pup wil spelen.

Eten & drinken

Iedere pup is anders, maar één ding hebben alle puppy’s gemeen. Eten doen ze heel graag! Voor jouw lieve pup kies je natuurlijk een voerbak met een mooi design. Omdat je kleine nieuwe huisgenoot vaak erg enthousiast wordt van zijn maaltijd, zijn de bakjes krasbestendig gemaakt en maken ze minder lawaai dan andere voerbakken. Daarnaast is de onderkant van de bakken voorzien van een anti-slip laag, waardoor je pup de bak niet zo gemakkelijk kan verschuiven.

Op de bodem van de bak staat je pup een leuke verrassing te wachten! Heeft hij of zij namelijk alle brokjes opgepeuzeld? Dat is er een vrolijk plaatje te zien. Als dat niet smullen wordt! Verkrijgbaar in drie designs: Kroksy, Pipa en Filo.

Samen op pad!

Hoewel je pup nog geen hele lange wandelingen kan maken, is het goed om de pup alvast te laten wennen aan een halsband of tuigje. De halsbanden en tuigjes in de puppy collectie zijn gemaakt van een zacht materiaal, zodat het erg comfortabel zit voor jouw pup. Daarnaast zijn ze eenvoudig te sluiten door middel van een klik- of klittenband sluiting en hebben ze een print.

Een veilige plek!

De meeste mensen kiezen ervoor om een bench aan te schaffen. De bench kan bijvoorbeeld worden gebruikt als slaapplaats in de nacht of als verblijfplaats als je jouw pup even niet in de gaten kunt houden. Zo voorkom je probleemsituaties en creëer je een veilige plek voor je hond. Wil je de bench extra comfortabel aankleden? Kies dan voor het Beeztees Benchkussen en voor de Beeztees slaapset voor de bench. Deze bestaat uit een bench bumper en een benchhoes. Tip: leg een grote knuffel in de bench, waar je pup lekker tegenaan kan kruipen.

Partytime

Al met al is het een groot feest om de nieuwe puppy te verwelkomen. Dus bouw ook een feestje! Met deze puppy feestartikelen, ben je verzekerd van een toffe puppyshower.

Tijd voor een dutje

Wist je dat een puppy gemiddeld 16-18 uur slaapt per dag. Heel belangrijk dus dat je kleine pup er comfortabel bij ligt. Naast de bench wil je misschien nog andere plekjes creëren in huis, waar de pup lekker kan dutten en toch dicht bij jou is. De keuze is reuze!
Ga jij voor een knuffelkussen, een mandje, een slaapzak, een ligkussen, een XL knuffel of een zacht vloerkleedje?

Wist je dat wij een cadeautje hebben voor alle puppy’s in Nederland en België?

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.