Overname Dierenspeciaalzaak Voesenek

Overname Dierenspeciaalzaak Voesenek

Vandaag was een bijzondere dag, de officiële overname van het familiebedrijf door mij (Stefan Voesenek) is een feit.

De oplettende klant heeft afgelopen jaren vast de verandering in de naam van het bedrijf opgemerkt. Ook is sinds 1 januari 2018 de KVK veranderd van een VOF naar een eenmanszaak en is de algemene bedrijfsvoering overgenomen. Vandaag was de uiteindelijke ondertekening van de notariële akte.

Aan de kern van ons bedrijf zal niets veranderen, want service, kwaliteit en persoonlijk contact zullen altijd de belangrijkste factoren blijven.
Mijn grootste dank gaat uiteraard naar mijn ouders en grootouders, die na jaren lang keihard werken mij deze mogelijkheid hebben kunnen bieden. U zult mijn ouders echter nog vaak in de winkel zien, omdat het "ons" bedrijf zal blijven, zoals ik dat al jaren zie.

Deze dankbaarheid en opgebouwde expertise zal ik blijven uitdragen in ons familiebedrijf waardoor u en uw huisdier hier altijd van zullen blijven profiteren.

Tot ziens in onze nieuwe maar nog altijd zelfde dierenspeciaalzaak!

Stefan Voesenek

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.