Hondentraining bij Dierenspeciaalzaak Voesenek!

Hondentraining bij Dierenspeciaalzaak Voesenek!

Hondenschool de Waard & Dierenspeciaalzaak Voesenek zijn de ultieme samenwerking aangegaan. Voortaan zullen de lessen hoofdzakelijk op ons veld plaats vinden. Dat vinden wij natuurlijk super! 

In de toekomst zullen er ook diverse samenwerkingen plaatsvinden, volg daarom ons en Hondenschool De Waard op Instagram & Facebook!

Over Hondenschool De Waard:

Mijn naam is Eef van Keijzerswaard, geboren in 1989 en woonachtig in Breda. Van jongs af aan ben ik al een echte dierenvriend; een hondenvriend in het bijzonder. Mijn ouders wilden nooit zelf een hond, maar wij waren wel regelmatig een oppas adres en zo ging ik vaak de honden uit de buurt uitlaten. In 2010 kwam daar dan eindelijk mijn eerste eigen blonde Labrador Retriever Bibi. Vanaf het moment dat Bibi in mijn leven kwam, is er een andere wereld voor mij opengegaan. Ik leerde ontdekken en ervaren hoe leuk het is om met je hond bezig te zijn en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Toen ik in 2017 verhuisde, kwam er al gauw een 2e hond bij: Moon, een Golden Retriever. Van Moon leerde ik een stapje terug te zetten en wat rustiger aan te doen. Moon is vooral de hond waar je even lekker tegen aan kan liggen. In 2020 werd de roedel compleet door de komst van Rebel, een Fox Red Labrador. Omdat ik met Bibi al veel gespeurd had maar zij nu te oud werd, wist ik dat ik met mijn volgende hond verder wilde gaan in het zoekwerk. Rebel was 6 maanden oud toen Bibi overleed en ik ben ervan overtuigd dat Bibi haar taak in de roedel aan Rebel heeft overdragen. Met Rebel ben ik weer nieuwe uitdagingen aangegaan en ging er weer een andere wereld voor mij open. Ik leerde door het trainen met Rebel dat je ook snel kunt struikelen, ook al geef je alles en werk je keihard. Ik leerde mijn grenzen kennen en deze ook aangeven. Met Rebel train ik nu nog wekelijks in het reddingswerk en wij leren nog elke dag met veel plezier van elkaar. Ons doel is om samen een inzetbaar team te worden bij vermissingen.

Hondenschool De Waard
Neteltuin 14
4824PG Breda

06-24547562
info@hondenschooldewaard.nl

KVK: 90647211
BTW: NL004833932B58

Trainingslocatie:
Dierenspeciaalzaak Voesenek
Groenstraat 88 A
Prinsenbeek

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.