GRATIS OP DE FOTO MET JOUW BESTE VRIENDJE ?

in een professionele foto studio

In samenwerking met Shoots&More biedt Profine jou een gratis professionele fotoshoot aan

Lees hieronder wat je hiervoor moet doen.

Informatie over Shoots&More vind je onderaan deze pagina.

 

STAP 1

Koop een grootverpakking* Profine.

 

  • 15 kilo hondenvoeding of 10 kilo kattenvoeding

STAP 2

Maak een foto van de aankoopbon en mail deze samen met jouw adresgegevens naar simone@johnsonpetfoods.nl

 

STAP 3

Als jouw gegevens in goede orde ontvangen zijn, sturen we een kortingskaart naar het door jou opgegeven adres. Op deze kortingskaart staat een unieke code waarmee je de gratis fotoshoot (t.w.v. € 37,50) in kunt plannen bij een van de studio’s van Shoots & More

STAP 4

Plaats de mooiste foto van jouw fotoshoot op onze Facebook pagina en maak kans op een gratis grootverpakking Profine honden- of kattenvoeding.

Met het doorsturen van jouw gegevens geef je ons toestemming om deze te gebruiken. Wij behandelen jouw gegevens met respect en uitsluitend voor eigen gebruik.

 

Stuur ons jouw naw gegevens en een afbeelding van de aankoopbon per mail

Mail nu

Capture Happiness

 

Shoots&More is dé fotostudio om heen te gaan met jouw beste vriendje(s)! Het professionele team van jonge en talentvolle fotografen wordt intern opgeleid en getraind, en maakt daarnaast gebruik van de beste materialen.

Door de huiselijke sfeer in de studio voel je je snel op je gemak. Maar niet alleen de sfeer van de studio zorgt hier voor; ook de sociale skills van de fotografen zorgen ervoor dat jij je snel op je gemak voelt en dit zorgt voor spontane, niet ingestudeerde foto’s! Shoots&More streeft er naar om jouw verwachtingen van de shoot te overtreffen. Geen standaard foto’s, maar steeds weer wat anders.

Met 7 fotostudio’s in Nederland heeft Shoots&More het grootste aantal studio’s in Nederland. En door de landelijke spreiding is er altijd wel een fotostudio te vinden bij jou in de buurt.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.